WIE BEN IK?

fotome2
“Ik ben Lieve Van Langenhove, uw woonstyliste bij Huis in a box. 
Noem het een vroege midlifecrisis, maar enkele jaren geleden zette ik mijn loopbaan als woon- en lifestyle-journaliste ‘on hold’ om me aan een andere passie te wijden: interieurstyling. Ik behaalde met volle overgave mijn diploma als interieur- en vastgoedstyliste en kon eindelijk aan mijn droom beginnen werken: een interieur op een professionele wijze aanpakken!”  
“Mijn missie is duidelijk: ik geloof dat elk huis een persoonlijkheid en karakter verdient. Tegelijk weet ik dat een ruimte inrichten een hele uitdaging vormt. Vaak ontbreekt ‘goesting’, tijd of gevoel om een huis grondig aan te pakken. Laat dat nu net mijn job zijn: zoeken naar de beste en mooiste oplossing voor u en uw huisgenoten.  Tussen haakjes, ook op kantoor of in een bedrijf wordt mijn inbreng geapprecieerd. Een kantoor hoort een fijne werkplek te zijn, waar het optimaal vertoeven is voor alle werknemers. Niet alleen de productiviteit vaart er wel bij, ook het enthousiasme van al uw werknemers…Thuis, op kantoor of in het vastgoed: styling loont!”
“Wat ik het belangrijkste vind? Sfeer, ruimte en licht: vaste elementen in elk van mijn ontwerpen die voor u het verschil maken. Een huis is een nest, een plek waar ieder zich kan terugtrekken uit de drukte van elke dag. Dat kleedje moet perfect gegoten zitten”.

“Ik hou van simpele, heldere materialen en het gebruik van pure, natuurlijke materialen is voor mij essentieel.   Mijn grootste inspiratiebron blijft de natuur, onze eerste en meest rustgevende habitat. Ook daar vloeien texturen, vormen en kleuren perfect in elkaar over.  Materialen, kleur, behang en decoraties maken het verschil en zorgen voor de juiste sfeer. Evenwicht is daarbij belangrijk. Alle onderdelen moeten harmoniëren en komen pas dan tot hun recht”.

“Recyclage kan perfect, een duurzaam interieur is tijdloos en staat los van trends en hippe gadgets. Extreme uitbundigheid zal ik zelden aanraden, niks is immers erger dan een trendy fotomezelfinterieur dat niet meer trendy is! Wat niet wegneemt dat ik her en der een hip item integreer, als dat past in de visie”.

“Als stylist geef ik alle ‘tools’ in handen om aan een nest of een fijne werkomgeving te bouwen. Samen vormen we een stylingteam, waarvan ik als het ware de regisseur ben die de juiste stijl voor uw plekje bewaak”.

Hopelijk tot gauw.

Lieve Van Langenhove

0477 59 94 81