STIJLBOX

verkoopstyling

 

 

Toe aan een energiek thuiskantoor, een schattige babykamer, een gezellige slaapkamer of stoere tienerruimte? Ontbreekt de tijd of zin om je woonkamer in een nieuw jasje te steken? Geen nood, hulp is onderweg. De STIJLBOX omvat een lijvig pakket aan ideeën en tips om meteen aan de slag te gaan of het te laten uitvoeren.

DSC01444fotowebsite2

fotowebsite

“Na een eerste gesprek aan huis, krijg je een volledig-op-maat-gemaakt dossier overhandigd: een moodboard (sfeerbord), een 2-dimensioneel ontwerp, een stalenbundel en/of een overzichtslijst van gepaste producten en stijlen die binnen uw voorkeur en het budget passen. Met dit stylingadvies inspireer ik je om zelf aan de slag te gaan, maar als je dat wil, kan ik het ook voor jou laten uitvoeren. ‘Huis in a box’ werkt samen met een heleboel betrouwbare, degelijke vakmannen die elke klus, hoe klein of hoe groot, weten te klaren.”


fotowebsite4De stijlbox bedraagt 250 euro, excl BTW. Daarin is begrepen:

  • Intake gesprek aan huis
  • 2D grondplan
  • Moodboard
  • Uitgeschreven rapport met tips en trucs
  • Lijst van gepaste meubels, decoratie-artikelen en materialen
  • Stalenservice

De stijlbox kan optioneel aangevuld worden met kleuradvies en personal shopping.

Bestellen doe je zo?

De stijlbox bestel je via onderstaand formulier of via telefoon 0477.59.94.81. Geef duidelijk aan welke ruimte je wil aanpakken. Na ontvangst van de mail, neem ik zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak voor een huisbezoek te maken.

Contactformulier

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Ik heb een vraag over de:

Bericht

Bijlage uploaden (niet verplicht)